De groenste wijk van Leiden

Op vrijdagavond 29 juni organiseert de werkgroep Reanimatie & AED's Merenwijk de 3e reanimatiecursus in buurtcentrum Op Eigen Wieken. Van 19:30 tot 22:00 uur leert instructeur Kees Hartog je stap voor stap alle handelingen om te reanimeren. Ook leer je hoe je een AED moet bedienen. Kosten: € 40 per persoon. De cursus is zowel voor beginners als gevorderden. Heb je een reanimatiecertificaat? Neem het mee naar de cursus om te laten aftekenen. 

Aanmelden

Heb je interesse? Fantastisch! Meld je aan via . Vermeld je voornaam, achternaam, of je beginner bent of dat al eerder hebt leren reanimeren en een certificaat hebt. Wij sturen een bevestiging als je bent aangemeld. Heb je Facebook? Zet je zelf dan op 'Gaat' voor ons reanimatie-evenement. Kun je niet op 29 juni, maar heb je toch interesse? Mail ons en we zetten je op een reservelijst. 

Eerst cursussen vol

De eerste twee cursussen op 15 en 16 juni zijn helemaal vol. Veel Merenwijkers gaven gehoor aan onze oproep. De werkgroep is daar enorm blij mee. Ons doel is dat zo veel mogelijk Merenwijkers kunnen reanimeren en een AED bedienen. Meer weten over de werkgroep en haar doelstellingen voor 2018? Kijk dan op onze pagina
Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Like onze Facebookpagina.