De groenste wijk van Leiden

Ingrid GussenNa een spannende stemronde bleek dat Ingrid Gussen de állermooiste foto maakte van de 'Hollandse luchten' boven de Merenwijk. Met een kleine voorsprong won haar ochtendrood van 'de Jacobsladder' van Sanne Nienhuis. Op de derde plaats eindigde de dreigende wolkenlucht boven de Banken en de Torens, gemaakt door Josca Schoonhoven. Vanwege het grote aantal inzenders besloot de wijkvereniging ook een 2e en 3e prijs toe te kennen. In de Kopermolen kregen de drie winnaars een Etos-cadeaubon uitgereikt door Erik Hauwert.

Dat Merenwijkers volop genieten van het groen en de ruimte in de wijk werd opnieuw duidelijk, want er werden maar liefst 150 foto's ingezonden. De vakkundige jury had het er moeilijk mee, maar moest met pijn in het hart vele fantastische foto's laten afvallen. Dus blader vooral nog eens door de hele collectie op Merenwijk in beeld, de website van de fotowedstrijd. Klik op een foto voor de vergroting en blader dan met de pijltjes door het album.  

Geïnspireerd geraakt? De fotowedstrijd kent nog vele andere categorieën: groen, dieren, buren, hobby's en meer. Trek de wijk in met je camera of mobiel, of zoek in oude albums naar je mooiste foto's en stuur ze in! Mail je foto's naar , kan ook via WeTransfer.

 

winnaars van categorie luchten
  de winnende foto van Ingrid Gussen

Sanne NienhuisJosca Schoonhoven