De groenste wijk van Leiden

doen beursIn de Slaaghwijk zijn veel leuke en nuttige dingen te doen. Wat precies? Dat is op woensdag 12 december te zien in buurtcentrum Op Eigen Wieken. Het gaat dan om allerlei activiteiten, al dan niet speciaal voor jongeren, voor vrouwen, voor ouderen of voor welke deelgroep ook. Dat kunnen eenmalige activiteiten zijn of cursussen die wat langer duren. Vooral ook gaat het om actief meedoen, dus om vele soorten vrijwillgerswerk.

Nieuw in Leiden

Deze bijzonder 'Doe beurs' wordt georganiseerd door het 'Project Door', samen met iDoe, Libertas Leiden en het Epicentrum. Het heet 'Doebeurs Leiden' omdat het nieuw in de gemeente Leiden is. Eerder was een soortgelijke DOEN Beurs in Enschede erg succesvol. Meer info over deze beurs is te vinden bij iDoe.

Kraampjes, statafels, activiteiten

Voor de Doe-beurs op 12 december, van 13 tot 17 uur, wordt de bewoners bij de ingang gevraagd zich zo goed mogelijk te oriënteren en zo mogelijk een afspraak te maken met een organisatie. Er komen kraampjes te staan en statafels in de grote zaal en er zijn allerlei activiteiten in de hal en in de Buurtgym die we die dag presenteren.

De organisatoren vragen alle Merenwijkers nu het volgende:
Wie wil er zich die dag presenteren aan de wijk?

Opgeven kan bij Sophy Wolters van Project Door, email sophy@i-doe.nl