De groenste wijk van Leiden

Op donderdag 18 april, vlak voor Pasen, is er in Het Gebouw in Leiden Noord, Arubapad 2 (de 'groene blokkendoos') voor veel mensen een betaalbaar paasdiner. Aansluitend kan men vanaf 20:30 uur samen op een groot scherm live kijken naar de uitvoering van The Passion vanuit Dordrecht. Op woensdag 17 april is er in het EpiCentrum, Valkenpad 34, vanaf 17:30 uur een paasdiner met als speciale gast Joris Linssen (van Hello Goodbye).

rest van harteHet thema van de Passion van 2019 is 'Je bent niet alleen'. Dat is ook een belangrijk motto van Resto van Harte, dat het 3-gangen diner verzorgt. De missie van Van Harte is immers dit: "Wij vinden dat iedereen erbij hoort in de samenleving. We brengen in onze buurtrestaurants mensen uit alle lagen van de bevolking met elkaar in verbinding om samen te bouwen aan een hechte gemeenschap en betere buurt. Dat begint met samen koken en eten, een beproefd recept."

In het EpiCentrum is plaats voor circa 45 personen, bij Het Gebouw ongeveer het dubbele. De kosten voor het diner, op zowel woensdag als donderdag, zijn € 7 per persoon en € 3,50 voor kinderen. Wie wel graag meedoet maar het eigenlijk niet kan betalen, kan korting krijgen via Van Harte. Vooraf opgeven is natuurlijk wel nodig. Dat kan via de website van Resto van Harte of via de telefoon 0900 9003030.