De groenste wijk van Leiden

De Algemene Ledenvergadering van Wijkvereniging Merenwijk die maandag 24 januari werd gehouden, is op video opgenomen en nu terug te kijken. Wie alles nog eens (of: nu pas) wil zien, kan dat doen via deze link: https://player.vimeo.com/video/671979479?h=83d320cd1f

Handig kan ook zijn om de hele video te downloaden en in eigen tempo te bekijken. De hele opname is te downloaden in verschillende beeldkwaliteiten, waarbij een hogere resolutie natuurlijk wel leidt tot een 'zwaarder' bestand. Kies via deze link uit vijf verschillende formaten, uiteenlopend van ruim 4,5 GB tot slechts 300 MB.

De Algemene Ledenvergadering van maandag 24 januari kon ook dit jaar niet 'live' plaatsvinden, en was alleen op afstand te volgen op een eigen computerscherm. Voor bezoekers lekker makkelijk, voor de organisatie betekende het nogal wat. In het pop-up museumpje in de Kopermolen was een heuze (pop-up) studie ingericht.

bestuur in beeldTijdens de Zoom-vergadering van maandag 24 januari is dit wat de leden zagen ...

studio.. dat beeld kwam uit een tot studio omgevormd popup-museum ...

technici.. waar achter de schermen diverse mensen de techniek verzorgden.

nieuwe bestuurHet nieuwe bestuur (niet helemaal compleet), met vlnr. Marjolein Cancrinus, Christiaan de Wit, Ewout de Vries, oud-voorzitter Akke Timmermans-Kuiken, Hansje Huson en de nieuwe voorzitter Gerard van Hees.